Relaxare și mișcare

Activități pentru trup și suflet, în inima naturii

Pe lângă vizitele la obiectivele turistice, naturale, istorice, culturale, spirituale, drumeții sau ture pe bicicletă, sau pur și simplu relaxare la pensiunea unde alegeți să vă bucurați de câteva zile în zona Parcului Natural Vânători Neamț, în Ținutul Zimbrului aveți următoarele posibilități de petrecere a timpului liber.

Depozitul de Armăsari de la Dumbrava

Un loc unde natura are o frumusețe aparte. Dacă ajungeți în destinație și o simplă vizită prin demoniul hergheliei, vă va bucura ziua. Depozitul de armăsari din Dumbrava a fost înființat în anul 1903 ca fermă de remontă a armatei, fiind cunoscut și sub denumirea de Herghelia Măriei Sale.

Situat în satul Dumbrava, la 10 km de Târgu Neamț. Depozitul de armăsari este un loc potrivit pentru iubitori de cai, personalul fiind foarte amabil pentru a avea parte de cea mai frumoasă experiență.

Indiferent de vârstă, puteți lua parte la activități precum: lecții de călărie, lecții de sărituri peste obstacole, plimbări cu trăsura și plimbări călare pentru agrement.*

Depozitul de armăsari deține circa 100 de cai, din rasele: Pur Sânge Englez, Pur Sânge Arab, Gidran, Cal de Sport Românesc, Liptan, Semigreu Românesc, Huțul și Trapas.

Adresă: Comuna Timișești, Sat Dumbrava, Județ Neamț
Contact: 0233 787 077
Program:
Luni – închis
Marți – Vineri 09:00-15:00
Sâmbata – Duminica 09:00-13:00

* Pentru a lua parte la aceste activități este nevoie de programare în prealabil

Mai mult

Club Tenis Bella

Fie că ești un jucător amator, sau profesionist Club Tenis Bella oferă pasionaților de acest sport, locul perfect, frumos, liniștit și curat pentru desfășurarea antrenamentului, competiției sau meciurile amicale. Așadar dacă iubești acest sport și încerci să fii mai bun,vrei să organizezi o competiție, sau doar să te relaxezi, această locație poate fi potrivită

Tenisul fiind un sport frumos, dar dificil, antrenând întregul corp al jucătorului, dar și mintea acestuia, el are nevoie de cele mai bune condiții, de aceea Club Tenis Bella vă pune la dispoziție toate acestea.

Cei dragi vă pot ține companie pe terasa sau în zona SPA a locației.

Adresa: Strada Băile Oglinzi, Nr 24, 615200, Târgu Neamț
Contact: 0745 415 574

* este nevoie de rezervare în prealabil

Mai mult

Teren de tenis Clubul Sportiv

Ce mai faceți în weekendurile cu soare? Fie că vreți să organizați o competiție sau doar să vă relaxați jucând un joc amical, acest teren de tenis este exact ceea ce căutați. Acesta este destinat tuturor jucătorilor, indiferent de nivelul de experiență și vârstă, fiind un loc perfect de relaxare pentru împătimiții acestui sport.

Adresa: B-dul Ștefan cel Mare, nr 80, Târgu Neamț
Contact: 0233 790 242

* este nevoie de rezervare în prealabil

Mai mult

Iazul zimbrilor (Rezervația de Zimbri și Faună Carpatină Dragoș Vodă)

Situat în mijlocul pădurii, acest iaz vine să completeze perfect peisajul care pare că îți taie respirația. Această locație e perfectă pentru o zi de relaxare alături de prieteni sau familie. Și cum „iaz” e aproape sinonim cu „a pescui”, bineînțeles că vizitatorii pot desfășura aceasta activitate atât de relaxantă.

Mai mult de atât, aici vă puteți bucura de o oază de liniște, unde să petreceți clipe în natura alături de cei mai dragi.

Se poate pescui mai ales în sezonul cald cu până la 3 undițe de persoană, și se pot lua până la 4 kg de pește. Speciile de pește întâlnite aici sunt: crap, ten, caras, șalau, novac chinezesc, știucă, biban.

O rezervare în prealabil este recomandată.

Adresa: DJ 155C Vânători Neamț
Contact: 0751 676 434
Program: 06:00-18:00*

* în sezonul cald

Mai mult

Iazul La Nică Moară

La iaz Nică la Moară, își întâmpină oaspeți obosiți, să se odihnescă, să se relaxeze, să se elibereze de stresul zilnic într-un loc înconjurat de frumusețea naturii, unde puteți trăi împreună cu familia, prietenii, cele mai frumoase momente, bucurându-vă de o plimbare cu hidrobicicleta, puteți pescui și să vă bucurați de un grătar, proțap sau de dilicatesele mâncăruri românești tradiționațe. Este locația perfectă pentru relaxare și voie bună, pentru a organiza evenimente private.

Vă puteți bucura de un peisaj desprins din basme, unde sălciile de pe marginea iazului vă oferă cadrul perfect pentru a imortaliza momente de neuitat.

Adresa: Strada Prundului, Nr 25, Blebea, Târgu Neamț
Contact: 0758 665 865

* este nevoie de rezervare în prealabil

Mai mult

Paradisul verde

Paradisul Verde este locul în care puteți vă puteți bucura de o gradină și o terasă frumos amenajate, unde să stați la povesti sau să desfășurați diverse activități alături de cei mai dragi, puteți organiza evenimente. Dispune de facilități de grătar, proțap. Vă pune la dispoziție și o barcă să vă puteți bucura de minunatul iaz și de frumusețea acestuia. Aflat în mijlocul naturii, Paradisul Verde vă oferă peisaje de poveste în care vă puteți reconecta cu natura. Fie că este iarnă sau vară, apus sau răsărit aici puteți scrie amintiri care să dăinuie peste ani.

Adresa: Oglinzi, 617371, Târgu Neamț
Contact: 0742 990 306

* este nevoie de rezervare în prealabil

Mai mult

Iaz – zonă de agrement

Îți dorești o zi de relaxare la pescuit și nu știi unde să mergi? În zona orașului Târgu Neamț există un loc liniștit, cu două iazuri, unde puteți merge la pescuit pe toată perioada anului, cu condiția ca peștele sa fie achiziționat. În acest loc superb aveți la dispoziție un loc special amenajat cu grătar și proțap. La păstrăvăria aveți posibilitatea de a organiza evenimente private pentru un grup de maxim 30 de persoane.

Tot aici puteți admira o veche moară de apă.

Adresa: Strada Prundului, Nr 15, Blebea, Târgu Neamț
Contact: 0748 376 709

* este nevoie de rezervare în prealabil

Mai mult

Zona de agrement „la Iaz”

În ultima perioadă, tot mai mulți oameni caută să își organizeze evenimentele speciale ale vieții, în natură. Zona de agrement „La Iaz” este locația perfectă unde puteți să creați cele mai frumoase amintiri. Aveți posibilitatea de a face grătar, proțap, de a vă plimba cu barca, și bineînteles vă puteți relaxa la pescuit.

Pădurea pare a fi un străjer ce sta martor la poveștile dumneavoastră. Singurul zgomot este dat de ciripitul păsărilor și de râsul plin de viață al celor dragi. Iar la apus, totul devine și mai spectaculos.

Adresă: Strada Prundului, Nr 26, Blebea, 617490, Târgu Neamț
Contact: 0756 240 946

* este nevoie de rezervare

Mai mult